11 november 2020

Vier Zeeuwen op de SGP-kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen

Vier Zeeuwen op de SGP-kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen

Maandagmiddag 9 november presenteerde de SGP haar kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen. Een lijst met 35 namen. Waarvan 4 Zeeuwen.

Johnny Lukasse

De hoogste op de lijst is Johnny Lukasse (45) uit Goes. Hij bezet plek 8. Johnny is afdelingsmanager welzijn op het Hoornbeeck College Goes, fractievoorzitter van de SGP/CU in Goes en fractievolger van de SGP-Statenfractie.

Harry van der Maas

Op plek 15 staat Harry van der Maas (49) uit Aagtekerke. Harry is werkzaam als SGP-gedeputeerde voor de Provincie Zeeland. Hij zet zich dagelijks in voor een goede infrastructuur en mobiliteit, onderwijs en leefbaarheid.

Wim Kok

Wim Kok (40) uit Middelburg bezet de 23e plaats. Wim is Statenlid voor de Zeeuwse SGP-Statenfractie en heeft o.a. financiën, PZEM en de Rekenkamer Zeeland in zijn portefeuille.

Ad Dorst

Oud-Statenlid Ad Dorst (52) uit Yerseke staat op plek 26. Ad is als ondernemer actief in de verlichtingsbranche. Van 2007 tot 2015 zette hij zich als SGP-Statenlid in voor werkgelegenheid, economische ontwikkeling, landbouw, visserij en binnenvaart.

Geert Schipaanboord (35) uit Leiderdorp op plaats 7 is geboren en getogen in Rilland.

Het verkiezingsprogramma 'In Vertrouwen' kunt u bekijken via sgp.nl/verkiezingen2021.