Hans Rottier

Penningmeester

Mijn naam is Hans Rottier, ben 39 jaar oud en woon in Yerseke. Sinds 2004 getrouwd met Gerdine en we hebben 5 kinderen.

Werk
In het dagelijks leven ben ik werkzaam als projectleider / adviseur bij een ingenieursbureau. Voor een behoorlijk deel van de projecten ben ik actief als adviseur brandveiligheid voor onder andere sprinklerinstallaties, brandmeld- en ontruimingsinstallaties, blusgasinstallaties en brandcompartimentering. Het werk vindt voornamelijk plaats bij de klanten en daarom ben ik veel onderweg. Daarnaast leid ik elektrotechnisch gerelateerde en multidisciplinaire projecten voor diverse opdrachtgevers.

Hobby's
Een van de dingen die ik leuk vind naast mijn gezin en werk, is politiek. Van 2010 tot 2018 ben ik raadslid geweest van de gemeente Reimerswaal en mocht zo dienstbaar zijn aan deze mooie lokale samenleving. Naast werk en politiek houd ik wel van een uurtje wandelen langs de Yerseke Moer en de havens van Yerseke, lees ik graag een boek en geniet ik van mijn gezin met vrouw en kinderen. Zeker nu de kinderen jong zijn probeer ik daar veel tijd en aandacht aan te geven.

Dit wil ik bereiken voor Zeeland
We hebben een mooie provincie waarin rust, ruimte en diversiteit aanwezig zijn. Graag wil ik met inzetten om de specifieke Zeeuwse punten te promoten en te versterken. Hierbij denk ik aan schaal- en schelpdiersector (mossels, oesters, kreeften, zilte groenten etc.), de visserij en aanverwante bedrijven maar ook andere sectoren die Zeeuws breed aanwezig zijn, zoals fruitteeltsector en uiensector. Door de economische impulsen van deze sectoren volgen andere activiteiten als 'bijvangst' zoals mensen die Zeeland een dagje of langer bezoeken.

SGP, omdat...
De SGP ontleent zijn besluitvorming aan een belangrijk kompas, namelijk de Bijbelse normen en waarden. Dat geeft handvatten om keuzes te maken die goed zijn voor de hele samenleving. De SGP staat een evenwichtig en helder beleid voor in allerlei praktische zaken. 

Terug naar overzicht